Zâmbete de Paşti, dăruite din donaţii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/04/2015

Aproximativ 270 de persoane au fost ajutate în campania „Donează pentru un zâmbet”. Familiile cu venituri reduse au primit alimente şi îmbrăcăminte, jucării pentru copii şi mobilier, toate aceste produse fiind donate de ieşeni.

afis DAC doneazaDirecţia de Asistenţă Comunitară şi Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany a încheiat pe 10 aprilie cea de-a IV-a ediţie a campaniei umanitare „Donează pentru un zâmbet”. Pentru a asigura în pragul sărbătorilor de Paşti un ajutor familiilor aflate în dificultate, municipalitatea a colectat ajutoare de la ieşenii inimoşi, produsele fiind distribuite la finalul campaniei către familiile şi persoanele aflate în evidenţa DAC. Au fost donate şi distribuite articole de îmbrăcăminte pentru un număr de aproximativ 150 de persoane. Acestea au fost dirijate către beneficarii adăposturilor de noapte ale Primăriei Municipiului Iaşi.

Din donaţiile ieşenilor 90 de copii preşcolari au primit de Paşti jucării. Copiii sunt  beneficiari ai Centrului de zi “Prichindel” şi Centrului pentru mamă şi copil aflaţi în dificultate.

Produse alimentare neperisabile (făină de grâu, zahăr, ulei, paste etc.) au fost distribuite către  15 familii (6 familii monoparentale cu un număr de 15 copii, beneficiare ale Centrului victimelor violenţei în familie şi 9 familii aflate în monitorizarea DAC).

La corturile şi punctele de colectare deschise în oraş au fost primite şi obiecte de mobilier. Două familii aflate în dificultate au primit un set de mobilier de bucătărie şi respectiv dulapuri şi alte articole de mobilier. În total, de ajutoarele donate de ieşeni au beneficiat aproximativ 270 de persoane, care au putut astfel întâmpina mai bine sărbătorile pascale.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*