Victima accidentului de la Fundaţie, ajutată de către RATP

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/04/2011

Regia Autonomă de Transport Public Iaşi a decis să acorde un sprijin financiar în valoare de 22.800 de euro pentru tratamentul chirurgical al Mirelei Drăguşanu, victimă a accidentului produs în 21 martie în zona Fundaţie.

“Scrisoarea medicală trimisă de Spitalul Floreasca din Bucureşti recomandă transport medicalizat şi intervenţie chirurgicală de urgenţă la un spital din Germania pentru d-na Mirela Drăguşanu, victimă în accidentul produs la data de 21 martie a.c. Consiliul de Administraţie al RATP, întrunit în şedinţă extraordinară,  a hotărât acordarea unei sume de 22.800 euro, ca avans în contul despăgubirii victimei, pe baza documentelor doveditoare a cheltuielilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de către RATP.

Pe 21 martie, un tramvai aparţinând RATP a lovit mai multe maşini în intersecţia din Piaţa Eminescu, accidentul soldându-se cu un mort şi mai multe persoane rănite, printre care şi Mirela Drăguşanu, aflată în prezent în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*