Uniforme noi pentru angajaţii din transportul public

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/11/2016

CTP a atribuit contractul privind achiziția de uniforme personalizate pentru angajaţi. La licitaţie a participat un singur ofertant, Fundaţia „Alături de Voi”. Contractul a fost atribuit pentru suma de 613.341 lei, respectiv o medie de 1.093 lei pe uniformă, preţ ce cuprinde atât îmbrăcămintea pentru iarnă, cât şi cea pentru sezonul cald. În total vor fi achiziţionate peste 5.000 de articole de îmbrăcăminte pentru un număr de 561 de angajaţi.
Fiecare beneficiar va avea un costum (sacou şi pantalon / fustă), două cămăşi cu mânecă lungă, o cravată / eşarfă (sezonul rece) şi o vestă, pantalon / fustă, două cămăşi cu mânecă scurtă şi şapcă (sezonul cald). Modelul a fost ales în urma unei consultări organizată de Primărie pe reţeaua de socializare Facebook la începutul acestui an. Materialele de bază pentru uniforme trebuie să fie lână, poliester sau bumbac (cămăşi).

O firmă din Constanța va tipări noile bilete și abonamente de călătorie ale Companiei de Transport Public (CTP) Iași

H.I.G. Muntenia a câștigat licitația organizată de societatea aflată în subordinea municipalității, având o ofertă de 130.664 de lei. Valoarea inițială a procedurii a fost de 218.000 lei și au fost depuse trei oferte, însă cea a firmei din Constanța a fost considerată a fi cea mai bună.
Pentru suma amintită firma va trebui să furnizeze 4,6 milioane de bilete cu o călătorie, 2,9 milioane de bilete cu două călătorii, 7 milioane de seturi de bilete (10 călătorii), 986.000 de bilete cu o călătorie pentru elevi şi studenţi, 560.000 de bilete cu două călătorii pentru elevi şi studenţi şi 1,9 milioane de seturi de bilete pentru aceeaşi categorie de beneficiari. În cazul altor 17 tipuri de abonamente, CTP va achiziţiona o cantitate de 381.300 de bucăţi.

Comments

comments

Categoria: CTP

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*