Un nou aspect şi mai multe informaţii pe noul www.PrioritatePentruIasi.ro

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/02/2014

www.PrioritatePentruIasi.ro are un nou aspect, bazat pe un template modern, funcțional, lizibil și orientat spre utilizator. Creat și administrat de echipa Departamentului de Comunicare al Primăriei Municipiului Iași, www.PrioritatePentruIasi.ro este, alături de pagina de Facebook și de canalul oficial YouTube, una dintre componentele online ale campaniei de informare „Iașul are prioritate”.

pozawww.PrioritatePentruIasi.ro se axează pe prezentarea proiectelor cu finanțare europeană realizate de Primăria Municipiului Iași, publicând, totodată, știri despre proiectele cu finanțare din bugetul local și alte informații relevante despre activitatea municipalității. Site-ul include o secțiune video în care pot fi urmărite, live sau în înregistrări, transmisiunile ședințelor de Consiliu Local și ale declarațiilor și conferințelor de presă susținute de către edilii orașului.
De asemenea, www.PrioritatePentruIasi.ro va posta o serie de galerii foto sugestive pentru stadiul lucrărilor de execuție în cadrul proiectelor cu finanțare europeană.

Campania de informare „Iașul are prioritate” nu se substituie, sub nicio formă, publicității oficiale asumate, prin toate regulile Uniunii Europene, proiectelor europene derulate de Primăria Municipiului Iași. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.PrioritatePentruIasi.ro sau pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Iași.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*