Un eveniment de referinţă: Gala „Ambasadorii Iaşului”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/03/2013

Pledoarie pentru Iaşi. Marţi, 26 martie 2013, JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti a găzduit gala „Ambasadorii Iaşului”, cel mai important eveniment de promovare a Iaşului. Întâlnirea a avut drept scop prezentarea programelor municipale şi judeţene aflate în derulare, imediate sau de viitor. Amfitrioni au fost Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iaşi şi Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean. Cei doi au explicat avantajele pe care le poate avea orice investitor care se decide să-şi aducă business-ul la Iaşi.

Atuurile Iaşului

La Bucureşti, primarul şi şeful CJ au fost însoţiţi de importanţi oameni de afaceri din oraş, de oameni politici, de cultură, din învăţământ. Au fost aduse în prim plan cele mai dinamice companii din judeţ şi au fost prezentaţi oamenii care conduc aceste instituţii, dar şi personalităţile cu care Iaşul se mândreşte atât în ţară, cât şi peste hotare. În cadrul galei „Ambasadorii Iaşului”, au fost prezentate proiectele oraşului şi avantajele pe care le poate avea orice investitor care vrea creeze un business nou, o fabrică nouă sau un serviciu nou, dar şi strategia de dezvoltare a judeţului.

„Oraşul nostru şi-a consolidat începând cu anul 2011 primul loc în clasamentul accesării fondurilor europene. Suntem pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte numărul proiectelor depuse. De asemenea, suntem primii, în rândul celor şapte oraşe-pol de creştere, ca număr al proiectelor implementate. În plus, municipiul Iaşi este singurul oraş din România care are depuse si proiecte de rezervă. Iaşul îşi deschide azi porţile atât către dumneavoastră cât şi spre marile proiecte ale viitorului. Iaşul vă cheamă să-i fiţi alături în demersul său de a redeveni marea cetate din trecut!”, a afirmat primarul Gheorghe Nichita, în cadrul galei „Ambasadorii Iaşului”.

250 de persoane

La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane: reprezentanţi ai ambasadelor din România, miniştrii din Guvern, parlamentari ieşeni, preşedinţii comisiilor parlamentare, reprezentanţi mass media, precum şi conducerile companiilor multinaţionale prezente în România. Au fost prezenţi Tot în cadrul evenimentului, Primăria Municipiului Iaşi a oferit participanţilor filmul „600 de ani de istorie la Iaşi” şi albumul „Vino să-mi cunoşti oraşul”, care prezintă obiectivele importante ale Iaşului. Prin această campanie, edilii oraşului doresc să plaseze Iaşul pe harta investiţiilor din România.

A XI-a ediţie

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu ”Oameni şi Companii”. Ambasadorii Iaşului este un program privat de promovare naţională şi internaţională a judeţului Iaşi. În cadrul programului, au fost organizate întâlniri Ambasadorii Iaşului în Sibiu, Târgu Mureş, Galaţi, Suceava, Vaslui, Braşov, Bacău, Botoşani, Constanţa şi Timişoara. La aceste întâlniri au participat până acum peste 500 de invitaţi din comunităţile respective – lideri şi reprezentanţi din mediul de afaceri, sănătate, cultură, educaţie, politică şi administraţie publică.

Până acum, în cadrul programului au fost promovate companii ieşene reprezentând domeniile: industrie electronică, sănătate, educaţie, construcţii, IT şi auto. Oameni şi Companii este de 12 ani lider în comunicare şi management relaţional cu grupuri de audienţă premium, comunicând permanent cu peste 15.000 de lideri din domenii diverse.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*