Tot mai multe bilete RATP, vândute prin automate şi SMS

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/12/2013

Din ce în ce mai mulţi ieşeni preferă să-şi cumpere tichete de călătorie RATP prin SMS sau de la automatele instalate în staţiile de transport public. Astfel, pe parcursul ultimului an, regia de transport a vândut peste 616.000 de bilete prin intermediul automatelor.

Zece automate instalate

automate bilete RATP (6)Vânzările prin automate au început în luna iunie 2012, când au fost achiziţionate doar 13.000 de bilete. Octombrie 2013 a atins pragul maxim de vânzări. Au fost vândute, prin intermediul celor zece automate puse la dispoziţia ieşenilor, aproximativ 70.000 de bilete. Cele mai utilizate aparate sunt cele din staţiile Moldova, Dr. Savini şi Piaţa Unirii. „Numărul ieşenilor care utilizează automatele de bilete a crescut în ultimul timp. Înregistrăm o creştere constantă, de la lună la lună, astfel că din iunie 2012 de când am început să utilizăm aceste automate şi până în prezent, am avut vânzări de 616.000 de bilete cu o călătorie sau două călătorii“, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Şi prin SMS
Din decembrie anul trecut şi până în noiembrie 2013, peste 103.000 de bilete au fost vândute prin SMS. „Avem şi o creştere a numărului celor care-şi plătesc călătoria prin SMS. În luna septembrie am avut 13.347 de bilete vândute prin această metodă, iar în octombrie 17.447“, a mai precizat Adrian Mihai. Biletele prin SMS pot fi cumpărate la numărul 7494, conţinutul mesajului fiind numărul traseului pe care urmează să fie făcută călătoria.

Comments

comments

Categoria: CTP

Cuvinte cheie: , , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*