Termo-Service S.A., de 15 ani on-line

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/03/2019

Pentru Termo-Service S.A. începutul primăverii are o semnificație a parte, 1 martie 2004 fiind ziua în care a fost prezent pentru prima dată în mediul on-line, fiind totodată o premieră la nivel național pentru societățile din domeniul administrării de condominii. Site-ul de atunci avea doar facilitatea de a putea fi vizualizate listele de plată ale asociaților de proprietari administrate de societate.

Acum, după 15 ani de activitate on-line, Termo-Service S.A. oferă o platformă modernă și sigură clienților săi.

Pentru prima dată în domeniul administrării condominiilor, Termo-Service S.A. a introdus plata cheltuielilor de întreținere on-line la începutul anului 2013, această facilitate fiind imediat adoptată de clienții societății, practic în primele 7 luni de funcționare ale platformei fiind înregistrate peste 1000 de tranzacții.

Lansată în forma grafică actuală în decembrie 2015, noua platformă de gestionare a locuinței oferită de Termo-Service S.A. are acum peste 4 mii de conturi înregistrând în anul 2018 un număr de peste 18.000 de tranzacții, în creștere cu aproximativ 10% față de anul precedent.

Facilităţi pentru proprietari

Oferind două tipuri de conturi client, unul pentru președinții de asociații și al doilea pentru proprietarii de apartamente, site-ul www.tsiasi.ro oferă posibilitatea consultării permanente a situației financiare a apartamentului, înregistrarea consumurilor de apă rece și caldă, plata cheltuielilor de întreținere direct de pe site, fără alte comisioane. Pentru viitor, având în vedere și modificările de ordin demografic la nivelul municipiului Iași, dar și preluarea în administrare a unor blocuri nou construite, se așteaptă o creștere semnificativă a volumului tranzacționat prin platforma www.tsiasi.ro.

”Căutăm în permanență să ținem pasul cu tehnologia și să oferim servicii de cea mai bună calitate, inclusiv prin intermediul platformei on-line, în anul precedent am reușim să rezolvăm problema optimizării pentru vizualizarea acesteia pe dispozitive mobile, iar acum ne pregătim de un program ceva mai amplu prin care să îi ajutăm pe președinții de asociații și pe proprietarii de apartamente care nu au avut încă contact cu serviciile on-line să se familiarizeze cu acestea și să le utilizeze cu încredere”, a declarat conducerea Termo-Service S.A.

 

Comments

comments

Categoria: Termoservice

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*