Telverde la Dalkia Termo Iaşi: apeluri gratuite la 0.800.800.123

Publicat de Curierul de Iasi la data de 07/03/2013

La acest număr, ieşenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare pot suna pentru a solicita informaţii, a face reclamaţii sau a solicita intervenţia echipelor Dalkia Termo Iaşi. Din această săptămână, societatea a lansat şi serviciul „după contor”, adică echipele de instalatori vor interveni şi în interiorul imobilelor

Contact direct, non-stop şi, în plus, gratuit. Asta e propunerea pe care Dalkia Termo Iaşi le-o face ieşenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare. Centrul de Apel 24/24 ore cu număr gratuit în orice reţea de telefonie fixă sau mobilă – 0.800.800.123 permite oricărui client al societăţii să sune pentru a solicita informaţii, a face reclamaţii sau a solicita intervenţia echipelor Dalkia. Mai mult, din această săptămână, operatorul privat mai vine cu o ofertă: servicii „după contor”. Concret, asta înseamnă că echipele de instalatorii de la Dalkia vor interveni şi în interiorul imobilelor.

Trei tipuri de abonament

Serviciile „după contor” pe care Dalkia le oferă clientilor sunt chiar în zona lor de proprietate. Conform contractului de furnizare a energiei termice valabil la nivel naţional, responsabilitatea contractuală a furnizorului de termoficare se opreşte la contor, la branşament. Însă aproape întotdeauna problemele cu care locatarii se confruntă în ceea ce priveşte alimentarea cu apă caldă şi căldură sunt localizate dincolo de contor, la instalaţiile interioare de energie termică aflate în proprietatea lor. De aceea, Dalkia va oferi clienţilor săi un fel de „asigurare” sub forma unui contract de abonament/service de trei tipuri („bronze”, „silver” şi „gold”), care cuprinde diferite servicii. În funcţie de tipul de abonament, echipele Dalkia vor intervine pentru pentru limitarea şi izolarea defecţiunilor apărute în instalaţiile interioare de energie termică.

Echipele Dalkia pot interveni la orice oră din zi sau din noapte. Au fost dotate cu maşini şi echipamente nou-nouţe

Ca o asigurare

Conducerea Dalkia Termo Iaşi a explicat care e raţiunea înfiinţării acestor abonamente. „Un astfel de contract v-ar asigura certitudinea existenţei 24/24 hrs la dispoziţia dumneavoastră a unei echipe tehnice de intervenţie în caz de urgenţă în urma unui simplu telefon la 0.800.800.123, urmând ca eventualele remedieri sau lucrări de reparaţii să poată fi executate de specialiştii noştri”, a precizat Ana Maria Icătoiu, membru în Directoratul Dalkia Termo.

Promoţie până la Paşti

Compania are şi oferte promoţionale la lansarea acestor servicii, oferte valabile până la Paşti. Astfel, proprietarii, care până pe 5 mai 2013 încheie un contract „Gold” (adică 6 lei lună/apartament) valabil minim doi ani, beneficiază de şase luni gratuitate la plata abonamentului. Similar, toate contractele “Silver” (adică patru lei pe lună pe apartament) semnate pe minim doi ani beneficiază de patru luni gratuitate la plata abonamentului

Reguli de intervenţie

Prima intervenţie tehnică pe o scară de bloc în caz de avarie la instalaţiile interioare (dincolo de contor) în urma telefonului dat la Centrul de Apel de către orice locatar va fi gratuită. A doua oară se va interveni în caz de avarie survenită după contor doar dacă există contract de abonament (Gold/Silver/Bronze) semnat între client şi Dalkia Termo Iaşi sau dacă respectivul client achită ulterior costul deplasării echipei (39,80 lei cu TVA) şi al intervenţiei (în funcţie de lucrările realizate).

………………………

Pe 20 de ani

Dalkia Termo Iasi SA a devenit operatorul serviciului public de termoficare a Iaşului pe 12 noiembrie 2012. Astfel, în următorii 20 de ani, sistemul de alimentare centralizată cu energie termică în Iaşi va fi exploatat de Dalkia Termo pe baza unui contract de performanţă, de rezultate. Pentru a intra în legătură cu compania, ieşenii au la dispoziţie trei variante: prin telefon, la 0.800.800.123, pe mail, la iasi@dalkia.ro sau direct la sediul din Calea Chişinăului, nr. 25, la Biroul Relaţii Clienţi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*