Se reia circulaţia tramvaiului pe traseul 5

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/06/2010

RATP Iaşi anunţă publicul călător că începând cu data de 28.06.2010 se reia circulaţia tramvaielor pe traseul nr. 5 (Dacia – Podu Roş – Ţuţora) şi că traseul de autobuz nr. 19 revine la parcursul de bază (Canta – Podu de Piatră – Şoseaua Naţională – Podu Roş – Frigorifer – CUG I).

În această săptămână, se lucrează în continuare în zona Podului de Piatră, angajaţii RATP (turnarea stratului de uzură). În plus, s-a luat decizia efectuării de lucrări la refugiul pietonal de la Podu de Piatră. “Deocamdată nu vom relua încă circulaţia tramvaiului nr. 2. Călătorii pot folosi traseele 19 şi 30 de autobuz. În perioada următoare vom finaliza lucrările, acestea fiind în grafic”, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi.

Conducerea RATP a mai anunţat că pe perioada vacanţei de vară se va modifica programul unor dispecerate şi a unor tonete care pun în vânzare bilete de călătorie. Programul redus va afecta în principal câteva dispecerate de la capăt linie (cum ar fi Era, Ţuţora, CUG 1, Tătăraşi Nord, Triumf, 3 Sarmale) şi tonete (cum ar fi cele de la magazinul Billa, magazinul Moldova), care se vor închide sâmbăta şi duminica.

Pentru mai multe informaţii, călătorii interesaţi pot accesa programul complet pe site-ul RATP Iaşi www. ratp-iasi.ro l

Comments

comments

Categoria: CTP

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*