Se deschide Orășelul „O inimă de Broscuță”, în Parcul Expoziției din Copou

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/07/2014

afis final micÎn perioada 20 iulie – 31 august, copiii sunt aşteptaţi în Orăşelul „O inimă de Broscuţă”. Editura Adenium, cu sprijinul Primăriei Iași, al Fundației Iaşi Capitală Culturală Europeană 2021, al Direcției de Protecție a Copilului şi al Consiliului Județean inaugurează duminică, 20 iulie, de la ora 16.00, în Parcul Expoziției din Copou, Orășelul „O inimă de Broscuță”.

Timp de șapte duminici, până pe 31 august, cei mici şi cei mari sunt invitaţi la spectacole de teatru pentru copii, workshop-uri Origami, păpuși gigant, ateliere de facepainting, concursuri cu jocurile copilăriei („șotron”, „ața”), tombole cu premii, muzică și dans, concerte în aer liber (cu invitați-surpriză, câștigători ai celor mai populare concursuri muzicale din ultima vreme). Multă joacă, interactivitate și veselie! Pentru toți copiii, în vacanța mare, un parc de distracții „tare”! Intrarea este gratuită.

Orășelul „O inimă de Broscuță” este primul proiect de amploare pentru copii, care va intra în galeria de evenimente ce susțin Iașul în cursa pentru obținerea titlului „Iași Capitală Culturală Europeană 2021”.

Comments

commentsTrackbacks / Pings
*