Restricţii de circulaţie în zona Palatului Culturii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/05/2017

Organizarea marilor spectacole programate în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional al Educației #FIEIasi 2017 pe esplanada Palatului Culturii impune o serie de restricții de circulație. Aceste măsuri au fost analizate și dispuse astăzi, într-o ședință la care au participat reprezentanți ai Primăriei Municipiului Iași, Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier, Poliției Locale și Jandarmeriei.

Astfel, pentru buna desfășurare a concertelor organizate în perioada 24 – 28 mai pe esplanada Palatului Culturii, se restricționează circulația auto pe bd. Anastasie Panu, str. Palat și str. Palas, funcție de necesități, în zilele de 24, 25, 26 și 28 mai, între orele 9.00 și 15.00 și, respectiv, 17.30 și 24.00.

Precizăm că, în zilele și intervalele orare menționate, circulația rutieră va fi închisă pe str. Palat, de la sediul BCR până la Palatul Culturii, polițiștii rutieri urmând să direcționeze traficul pe str. Sf. Lazăr. În zilele menționate, între orele 15.00 și 17.30 se va circula normal pe bd. Anastasie Panu.

De asemenea, precizăm că doar în ziua de 24 mai restricțiile de circulație vor începe la ora 7.00. În cursul zilei de sâmbătă, 27 mai, circulația rutieră va fi restricționată complet între orele 9.00 și 24.00.

Până pe 29 mai, circulația rutieră va fi închisă pe tronsonul cuprins între liniile de tramvai din fața Palatului Culturii și bd. Anastasie Panu, în zona respectivă fiind montată scena FIE.

Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală vor lua deciziile punctuale privind restricționarea circulației rutiere pentru buna desfășurare a evenimentelor din cadrul FIE 2017.

Programul complet al evenimentelor din cadrul FIE îl găsiți pe www.fie.eu șiwww.facebook.com/festivaliasi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*