Razie în blocul M2

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/04/2011

Poliţia locală a depistat 24 de persoane care locuiau fără forme legale în blocul M2 din zona Cantemir. Pe 1 aprilie, poliţiştii locali au demarat o nouă acţiune de verificare a imobilului cunoscut ca „blocul fantomă” pentru a identificarea persoanelor care locuiesc în acest imobil.

În urma raziei au fost legitimate peste 50 de persoane, dintre care 24 au fost sancţionate contravenţional conform H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, mod., cu amenzi în valoare totală de peste 13.100 lei. Această măsură s-a impus deoarece persoanele în cauză ocupau fără forme legale spaţii cu destinaţie de locuinţă din fondul patrimoniul Consiliului Local Iaşi. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii instituţiei noastre, persoanele în cauză nu au putut să îşi justifice prezenţa în acest loc. Acţiunea s-a impus în urma sesizărilor făcute de către cetăţenii din zonă cu privire la nerespectarea normelor de convieţuire socială, de către locatarii din acest imobil.

Având în vedere numărul mare de persoane depistate, aceste acţiuni vor continua în perioada următoare atât în acestă locaţie, cât şi în celelalte imobile ce aparţin Consiliului Local Iaşi.

Comments

comments

Categoria: Politia Locala

Cuvinte cheie: , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*