Provocare pentru doamne şi domnişoare de 8 Martie. ERA Ladies Trophy, un eveniment marca Raliul Iaşului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/03/2015

ERA Ladies TrophyXS Motorsport, ERA Shopping Park şi Iasirally.ro vă invită în ziua de 8 martie 2015 la concursul de îndemânare auto pentru doamne şi domnişoare, ERA Ladies Trophy. XS Motorsport este clubul care a organizat cea mai importantă competiţie automobilistică din România în anul 2014, Raliul Iaşului.

Îndemânare și atenție
Chiar de ziua lor, pe 8 Martie, reprezentantele sexului frumos au prilejul să-şi testeze calităţile de conducător auto la prima ediţie a unei competiţii automobilistice inedite, în parcarea centrului comercial ERA. Circuitul pregătit de organizatori presupune stăpânire de sine, îndemânare și atenție sporită. „Pentru că din ce în ce mai multe femei se descurcă singure în jungla traficului urban, o încercare de acest fel, pusă sub semnul unei competiţii ce se va finaliza cu premii atractive, va fi cu siguranță o proba interesantă. Totodată, ne dorim să atragem atenția tuturor celor care calcă iresponsabil acceleraţia şi-şi manifestă spiritul competitiv în trafic, oferind ca alternativă acest gen de manifestare”, a declarat Dan Codreanu, preşedintele clubului organizator, XS Motorsport Iaşi.
ERA Ladies Trophy presupune mersul printre jaloane, precum şi opriri precise în puncte dinainte stabilite. Corectitudinea executării traseului este cea mai importantă, nu viteza. Înscrierile se fac începând din 1 martie pe site-ul www.raliul-iasului.ro/ladiestrophy. De asemenea, informaţii despre competiţie se găsesc pe pagina de facebook ERA Ladies Trophy.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Cuvinte cheie: , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*