Proiectul “Teatru pentru tine”, la final

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/12/2016

Joi, 08 decembrie 2016, orele 11,00, în Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu va avea loc conferinţa de presă de închidere a proiectului “Teatru pentru Tine”.

“Teatru pentru tine” este un proiect implementat de Centrul de Dezvoltare Socială, care a avut ca scop dezvoltarea unui program de intervenție culturală prin formare/informare trandisciplinară în teatru pentru tinerii din Municipiul Iași. Proiectul a fost finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile în anul 2016. În cadrul proiectului, 15 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani au participat la realizarea unei serii de 8 ateliere multifuncţionale, interactive și multidisciplinare (teatru, muzică, literatură, artă fotografică), realizarea unei serii de 2 cursuri de construcţie scenografică, în vederea susţinerii şi realizării producţiei din cadrul nucleului teatral, precum şi crearea unor nuclee de construcţie teatrală (elaborare scenariu, construcţie decor, configurare joc scenic).

Duminică 11 decembrie 2016, orele 18,00 se va desfășura spectacolul final, cu fragmente din “O noapte furtunoasă”, “Chirița în Iași” și “Pygmalion”, precum și o expoziție fotografică “Secvențe. Momente. Emoții” cu implicarea directă a celor 15 tineri, toate evenimentele urmând să aibă loc la Teatrul Luceafărul Iași.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*