Primarul Mihai Chirica se alătură protestului „România vrea autostrăzi” #șîeu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 15/03/2019

Primarul Mihai Chirica se alătură protestului „România vrea autostrăzi” #șîeu de astăzi, 15 martie, de la ora 15.00.

„Susțin – atât ca primar, cât și ca simplu cetățean – protestul românilor împotriva guvernului Dăncilă-Dragnea, care a prăbușit nivelul investițiilor de la bugetul de stat în infrastructură la minime istorice. Fără o infrastructură modernă, vom rămâne în afara Europei, la fel cum Moldova (care are doar un metru simbolic de autostradă!) a ajuns la periferia României, dar și cea mai săracă regiune a ei!

Această revoltă, căci asistăm de acum la o revoltă a cetățeanului și a firmelor plătitoare de taxe împotriva unor guvernanți incompetenți și impostori care risipesc banii românilor, reprezintă o victorie a civismului împotriva unor politicieni corupți și lipsiți de orice de fel de sentiment patriotic.

Că PSDragnea a început să se teamă de popor o demonstrează și anunțul din urmă cu câteva ore cum că autostrada din Moldova a început – referindu-se, de fapt, la debutul lucrărilor la șoseaua de centură a Bacăului! Probabil în capul pesediștilor Bacăul este pe traseul Iași – Tg Mureș! Adică pe traseul autostrăzii votate și asumate de către Parlamentul României, printr-o lege specială! Atât de bine cunosc ei geografia României! Știam că sunt repetenți la istorie și la economie, dar iată că neștiința lor este universală!

Sunt de acord că Moldova are nevoie de cât mai multe autostrăzi, dar esențială pentru noi este A8, fiindcă ea leagă Iașul și Moldova de Europa Civilizată, fiind generatoare de prosperitate.

Consider aceste 15 minute sfertul ultimei șanse pentru PSD! Căci azi acordăm ultima șansă coaliției de la guvernare de a-și respecta angajamentele luate în fața românilor!”, a transmis primarul Mihai Chirica astăzi, într-o conferință de presă.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*