Primarul Mihai Chirica a mulțumit ieșenilor pentru comportamentul din timpul mitingului PSD

Publicat de Curierul de Iasi la data de 10/05/2019

Primarul Mihai Chirica a mulțumit locuitorilor Municipiului Iași pentru modul în care s-au comportat joi, 9 mai, cu ocazia mitingului electoral organizat de PSD. Totodată, edilul a lansat un apel la calm și de a nu răspunde eventualelor provocări de la mitingurile electorale care vor urma.

„Vreau să mulțumesc locuitorilor Iașului fiindcă au răspuns apelului meu și s-au comportat așa cum se cuvine în timpul mitingului PSD. Chiar dacă au existat mii de ieșeni indignați, care și-au exprimat ceva mai vocal revolta împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, situația nu a escaladat și totul s-a încheiat cu bine. Mulțumesc de asemenea Jandarmeriei pentru că și-a îndeplinit rolul cu profesionalism, achitându-se cu brio și fără violență de sarcina de a elimina orice focar de conflict.

Totuși, observând uriașul dispozitiv al Jandarmeriei chemat pentru a-l păzi pe Liviu Dragnea, nu pot să nu remarc frica acestui individ față de popor. A stat aproape tot timpul ascuns, fiind înconjurat permanent doar de slugile sale. Acest individ laș care vrea să fie președintele României ne servește lecții de democrație și jignește ieșenii care nu sunt de acord cu el.

De altfel, majoritatea participanților au format-o pesediștii din județele Bacău și Neamț. PSD a pierdut Iașul, iar această încercare de bravadă, după fuga penibilă de data trecută, s-a încheiat cu o concluzie care ar trebui să dea frisoane și lui și liderilor PSD din Iași. Ieșenii s-au săturat de mincinoși, de hoți, de manipulare ordinară, de interlopi, de amenințări, adică de tot ceea ce înseamnă Liviu Dragnea”, a declarat Mihai Chirica, în cadrul unei conferințe de presă.

Comments

comments

Categoria: diverse

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*