Primarul Gheorghe Nichita va fi prezent azi la inaugurarea oficială a noului sediu al Endava la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 02/12/2010

Primarul Gheorghe Nichita va fi prezent astăzi de la ora 17.00 la inaugurarea sediului companiei IT Endava, prima companie care îşi deschide oficial activitatea în complexul Palas.

Alături de primarul municipiului Iaşi se vor afla reprezentanţii top-managementului Endava, respectiv domnii John Cotterell – CEO Endava, Marian V. Popa – Managing Director Central & Eastern Europe Endava, Valentin Metzger – Managing Director Endava Romania şi Andrei Postolache – Operations Manager Iaşi.

„Parteneriatul dintre Primăria Municipiului Iaşi şi Iulius Group pentru construcţia complexului Palas începe să îşi arate roadele, astăzi inaugurându-se prima clădire de birouri care va fi noul sediu din Iaşi al companiei Endava. Sunt primele 200 din cele peste 4000 de noi locuri de muncă permanente din complexul Palas şi consider că prezenţa unei mari companii de servicii IT cum este Endava la Iaşi demonstrează faptul ca oraşul nostru are un mare potenţial de dezvoltare în calitatea sa de centru universitar, în mod special pe zona IT” – afirmă primarul Gheorghe Nichita.

Endava, una dintre companiile IT cu cea mai rapidă expansiune din România, inaugurează astăzi noul sediu în care s-a mutat la Iaşi. Compania are în prezent 600 de angajaţi, dintre care peste  300  sunt în cele patru sedii din România.

La Iaşi Endava a închiriat peste 1200 mp spaţii de birouri de clasă A în complexul Palas  deţinut de Iulius Group şi planifică o extindere foarte rapidă a acestui sediu în următoarea perioadă, urmând să aibă la Iaşi peste 200 de angajaţi.

Despre Endava

Endava este o companie de servicii IT cu sediul central în Londra şi sedii în Marea Britanie, USA, România şi R.Moldova, având  o cifră de afaceri la nivel de grup de 27 milioane EUR anual.

Endava livrează soluţii IT de business şi servicii IT în regim de outsourcing pentru organizaţii mari din Marea Britanie şi USA – de la bănci de retail, companii de carduri de credit şi companii din domeniul telecom, la trusturi media şi cluburi de fotbal din Premier League, dar şi multor instituţii financiare din România. Printre clienţii Endava se numără companii cum ar fi: IMG Worldwide,  Cision, ITV, NYSE Euronext, UBS, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life, BRD Fond de Pensii.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Cuvinte cheie: , , , , ,1 Comentariu

  1. Silviu

    Am citit in presa ca sunt ceva probleme cu acest parteneriat dintre Primăria Municipiului Iaşi şi Iulius Group pentru construcţia complexului Palas … sper ca se va duce proiectul palas la bun sfarsit ca altfel e durere mare … Sper ca autoritatile locale sa se implice si sa nu se duca totul pe apa sambetei …
*