Primarul Gheorghe Nichita, în dialog cu ieşenii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/03/2015

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, reia seria întâlnirilor cu cetăţenii printr-o nouă audienţă pe care o va acorda în Centrul de Cartier Păcurari în ziua de joi, 12 martie 2015, de la ora 9.00.

Audienţe în toate Centrele de Cartier

Aşadar, la doar o lună de la prima audienţă organizată în Păcurari în acest an, edilul şef al oraşului revine în mijlocul locuitorilor uneia dintre cele mai populate zone ale Iaşului, pentru a discuta şi analiza doleanţele acestora. După ce va asculta doleanţele cetăţenilor din Păcurari, primarul Gheorghe Nichita va continua întâlnirile săptămânale cu ieşenii în celelalte Centre de Cartier ale oraşului, respectiv Alexandru cel Bun, Tătăraşi, Nicolina şi Frumoasa.

Primar directori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Confort şi siguranţă urbană

Precedentele audienţe au permis o inventariere corectă a problemelor cu care se confruntă cetăţenii Iaşului. Au fost consemnate propuneri şi solicitări dintre cele mai diverse, de la aspecte care ţin de infrastructura urbană până la probleme strict personale, de natură socială. O bună parte dintre dorinţele ieşenilor sunt legate de creşterea gradului de confort urban, prin asfaltarea unor străzi sau pavarea trotuarelor din zonele rezidenţiale. De asemenea, sunt cerute măsuri mai ferme de sporire a siguranţei rutiere, dar şi a cetăţenilor, printr-o implicare mai activă a agenţilor Poliţiei Locale. Salubrizarea şi amenajarea spaţiilor verzi reprezintă alte doleanţe manifestate de către cetăţenii care au participat la audienţele din acest an.

Cetateni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Analiză atentă a problemelor

Din audienţele acordate până acum, s-a putut constata că mulţi cetăţeni sunt preocupaţi de asigurarea unui mediu urban prielnic creşterii în siguranţă a copiilor. În acest sens, au fost cerute amenajarea de noi parcuri de joacă şi înfiinţarea unor Cluburi ale Copiilor. Dincolo de unele sesizări strict particulare, doleanţele ieşenilor reflectă un spirit cetăţenesc activ, benefic pentru comunitate. Toate aspectele sesizate în audienţele din cartiere vor fi analizate de către primarul Gheorghe Nichita şi echipa directorială din municipalitate, în vederea găsirii celor mai eficiente măsuri de rezolvare a problemelor cetăţeneşti.

Comments

comments

Categoria: audiente primar

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*