Primarul Gheorghe Nichita continuă programul de audienţe în cartiere

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/07/2011

Primarul Gheorghe Nichita continuă seria audienţelor acordate în cartierele municipiului Iaşi, în această săptămână fiind programată întâlnirea din cartierul Tătăraşi.

Astfel miercuri, 6 iulie, edilul-şef al Iaşului va susţine audienţele cu cetăţenii începând cu orele 10 în Centrul de Cartier al municipalităţii ieşene, situat în str. Vasile Lupu nr. 82.

Audienţa din cartierul Tătăraşi este ce-a de-a cincea întâlnire a primarului cu ieşenii în centrele municipalităţii din zona în care locuiesc. În urmă cu trei săptămâni primarul Gheorghe Nichita a demarat o nouă serie de audienţe în cartier pentru a afla direct din zonă problemele edilitare ale cartierelor. Întâlnirile cu ieşenii au început în cartierul Frumoasa, apoi în cartierele Păcurari şi Nicolina-CUG, săptămâna trecută primarul fiind la audienţe în cartierul Alexandru cel Bun.

La audienţele din cartier, alături de primarul Nichita sunt prezenţi şi directorii din cadrul municipalităţii pentru a prelua şi a răspunde problemelor înaintate de cetăţeni.

„Întâlnirile din cartier sunt mult mai eficiente decât audienţele de la sediul primăriei. În primul rând putem discuta cu mai mulţi ieşeni şi astfel se înaintează problemele şi sesizările din zonă. Prin aceste audienţe avem o legătură directă cu cetăţenii în centrele de cartier, înfiinţate tocmai pentru a facilita comunicarea cu autorităţile”, a precizat primarul Gheorghe Nichita.

Până marţi, 5 iulie 2011, la orele 16, se înscriseseră la Centrul de Cartier Tătăraşi pentru audienţă peste 70 de ieşeni.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*