Primăria va „curăţa” oraşul de stâlpii nefuncţionali şi cablurile aeriene

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/03/2016

Primăria demarează un amplu program de curăţenie în oraş. Alături de acţiunile „clasice” de curăţenie, primarul interimar Mihai Chirica a anunţat vineri, 4 martie, în cadrul unei conferințe de presă, că vor fi efectuate şi lucrări de îngropare a cablurilor aeriene, demontare a stâlpilor nefuncţionali şi de vopsire a stâlpilor şi marcajelor existente

„A început primăvara şi a început şi campania de curățenie în oraş. Zilele trecute am trimis o adresă către E.ON pentru a demonta stâlpii nefuncţionali din oraş. Au termen până luni, 7 martie. Dacă nu se vor conforma, vom demonta noi stâlpii şi îi vom acționa în instanță. Totodată, am solicitat celor de la E.ON, dar şi celorlalţi proprietari de reţele aeriene, să îngroape cablurile în subteran. Fixasem drept termen limită finalul anului 2015, dar acest lucru s-a întâmplat doar în zona centrală. Aici rezultatele sunt evidente, întreaga zonă având un aspect civilizat. De aceea, am trimis somaţii către operatori şi, dacă nu se vor conforma, vom lua toate măsurile legale. Vom sancţiona orice refuz de aliniere la normele europene. În plus, nu vom mai autoriza nicio extindere, modernizare sau reparaţie pentru infrastructura aeriană”, a declarat Mihai Chirica.

Tot de luni, 7 martie, municipalitatea va începe vopsirea stâlpilor de pe bulevardele Independenței, Țuțora, Poitiers, Primăverii şi Socola, străzile Anastasie Panu, Elena Doamna şi Palat, pasajele Socola şi CUG, podul Tudor Vladimirescu, şoseaua Bucium, străzile şi şoselele Păcurari şi Nicolina. Primele lucrări vor fi demarate pe bulevardul Independenţei.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Ioan

    Citiți Chestiunea Evreiasca de Mihai Eminescu…Săptămână Rosie de Paul Goma….În plus de unde au scos…13000 de victime…asa-zis inocente….bolșevici care doreau ca România sa treacă la…comunism încă din 1918…În 1940 locuiau in Iasi 50.000 de evrei…de origine khazara…care tineau in sclavie 50.000 de romani…..Isus Hristos era evreu semit….din Palestina…..Evreii din Iasi erau CONVERTITI dintr-un neam turcic….prin anul 700…dIH….asa ca lasati-o mai moale cu antesemitismul si alte bazaconii…..Asa-zis victimele…inocente au asasinat prin înfometare….cca 7 milioane de ucraineni în iarna 1932-1933…Am scris aceste adevăruri ascunse pentru….tine moderatorule care….habar nu ai de adevărul istoric…sau il ascunzi pentru ca nu este….corect politic….Sa va fie rușine ca…cenzurați opiniile…Romania este plina de slugi si de tradatori….Vae Victis!
*