Primăria modernizează suprafața de joc de la Sala Polivalentă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/12/2017

Lucrările de modernizare a suprafeței de joc de la Sala Polivalentă vor începe săptămâna viitoare. Conform graficului de lucrări, acestea ar trebui finalizate pe 25 ianuarie. Sistemul de pardoseală sportivă este din parchet masiv de arțar, de tip Connor Rezill Sleeper, și va fi montat de SC Sport Logistic SRL.

„Este un sistem de pardoseală sportivă din gama sistemelor de tip flotant, adică instalarea nu presupune ancorare în stratul suport de beton, cu o substructură discontinuă. Acest tip de sistem asigură o excelentă absorbție a șocurilor, fiind compus din tampoane elastice, substructură din traverse de lemn de esență moale și un strat de contact, care este un parchet masiv de arțar de 20 de milimetri grosime, finisat prin șlefuire și tratare cu grund și lac”, se arată în oferta tehnico – financiară a firmei care a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Iași.

Produsul, care este adus din Statele Unite ale Americii, a primit certificate sportive de la Federația Internațională de Baschet, Federația Internațională de Handbal și Federația Internațională de Badminton. Garanția lucrării este de doi ani. Pentru întreaga lucrare municipalitatea ieșeană va plăti 297.350 lei.

Suprafața de joc de la Sala Polivalentă are 924 metri pătrați.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*