Primăria Iaşi, sprijin fără rezerve pentru CSMS

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/03/2016

Primarul interimar Mihai Chirica a anunţat că municipalitatea va continua să sprijine CSMS Iaşi. Declaraţiile infirmă zvonurile apărute în ultimele săptămâni şi au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat toţi fotbaliştii şi staff-ul tehnic al clubului din Copou, în frunte cu antrenorul Nicolo Napoli şi preşedintele Florin Prunea.

CSMS

Au fost discuţii de culise care nu au lăsat o impresie foarte bună. Aceste tensiuni au apărut din nimic. Am vrut să fie prezentă toată echipa şi să avem un dialog cât se poate de normal. Îi mulţumesc domnului Prunea că a mai rămas un sezon alături de club. Nu există niciun lucru care să ne despartă. De asemenea, cu domnul Napoli am o relaţie firească, colaborăm foarte bine. Mesajul meu este că voi susţine fotbalul în continuare. Suntem în prima ligă, avem rezultate foarte bune şi echipa creează o imagine bună Iaşului. Vreau ca fotbaliştii, dar şi antrenorul şi echipa managerială, să vadă şi să ştie că în mine au un partener loial. Nu am nevoie de imagine în plan politic. Au fost şi vor fi şi alţi primari, dar fotbalul ieşean nu trebuie prejudiciat. Vă anunţ că avem rezerve financiare suficiente pentru acest sfârşit de campionat. CSMS trebuie să-şi continue traseul firesc în prima ligă şi să ajungă acolo unde îi este locul”, a afirmat Mihai Chirica.

Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi, a anunţat că participarea în cupele europene este un demers realizabil. „Am greşit, recunosc. Puţin am fost şi forţat. Poate a fost şi o lipsă de comunicare. Mă bucur că lucrurile au revenit la normal. Pot să spun că suntem printre puţinele echipe care au salariile plătite la zi, la fel şi taxele la stat. Avem licenţă pentru cupele europene şi este o dorinţă a noastră, a tuturor, să ajungem acolo. Pentru Iaşi ar fi un lucru extraordinar. Suntem singura echipă din Moldova care nu a jucat în cupele europene. Ar fi o încununare a muncii noastre din ultimii ani”, a spus Florin Prunea.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*