Primăria Iaşi: s-a încheiat a doua etapă de internship

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/03/2015

internshipProgramul de internship derulat de Primărie, ediţia a II-a, a ajuns, vineri, 27 martie, la final. Timp de o săptămână, 20 de studenţi de la diferite facultăţi din Iaşi, au avut ocazia să cunoască, în detaliu, activitatea Primăriei şi a societăţilor subordonate.

Pe teren
A fost o săptămână plină, în fiecare zi tinerii fiind implicaţi în activităţi diverse: li s-a explicat modul de funcţionare a Primăriei, au vizitat diferitele compartimente, dar au mers şi pe teren: la şantierul clădirii ce va adăposti Muzeul Municipal, la Poliţia Locală, la Salubris, la Servicii Publice, dar şi la operatorul de termoficare, Dalkia Termo Iaşi.

Dialog deschis
Studenţii s-au întâlnit cu primarul Gheorghe Nichita atât luni, 23 martie, cât şi vineri, la finalul internship-ului, când au primit din partea acestuia diplomele de participare. Totodată, între primar şi tineri a avut loc un dialog deschis în care au fost punctate plusurile şi minusurile administraţiei locale.

Modalităţi de înscriere
Studenţii de la toate universităţile şi facultăţile ieşene sunt aşteptaţi să se înscrie pentru următoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studenţilor, indiferent de specializare, şi va continua pe parcursul întregului an, timp de o săptămână, în fiecare lună. Înscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*