Primăria Iaşi a participat la City Invest 2014

Publicat de Curierul de Iasi la data de 03/10/2014

Conferinta IPP High Resolution-50Luni, 29 septembrie, la Bucureşti a avut loc a II-a ediţie a City Invest, un concept original de eveniment dedicat discuţiilor interactive dintre edilii municipalităţilor mari şi cei ai mediului diplomatic/sectorului de business interesaţi de oportunităţi de dezvoltare metropolitană în mari centre urbane din România.

Strategii viitoare de investiţii
City Invest 2014 a prezentat strategii viitoare de investiţii în trei municipii mari din România: Iaşi, Sfântu Gheorghe (alături de Consiliul Judeţean Covasna) şi Alba Iulia. La eveniment au participat peste 70 de reprezentanţi ai corpului diplomatic din partea unui număr de 19 ambasade (Austria, Canada, Cehia, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Spania, Statele Unite ale Americii), ai Consiliului Investitorilor Străini, reprezentanţi din conducerea camerelor de comerţ bilaterale, ai marilor companii de consultanţă, precum şi ai mediului bancar. Din partea Primăriei Iaşi a participat Gabriel Surdu, viceprimar, care a descris oportunităţile de dezvoltare ale municipiului Iaşi, stârnind interesul participanţilor. Prezentarea priorităţilor de investiţii din municipiul Iaşi a menţinut atenţia sporită a audienţei, lucru reieşind şi din discuţiile informale purtate pe parcursul recepţiei de la finalul evenimentului.

În ordinea prezentărilor, au luat cuvântul:
– Viceprimarul Gabriel Surdu, Primăria Iaşi;
– Primarul Antal Arpad, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe;
– Preşedintele Tamaş Sandor, Consiliul Judeţean Covasna;
– Nicolaie Moldovan, City Manager, Primăria Municipiului Alba Iulia.

Evenimentul a fost organizat de Institutul pentru Politici Publice şi a avut loc luni, 29 septembrie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucureşti.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Cuvinte cheie: , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*