Primăria a organizat o vizită în teren pentru firmele interesate de modernizarea Ciricului

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/08/2010

Primăria Municipiului Iaşi a organizat marţi o vizită în teren invitând reprezentanţii firmelor interesate de execuţia lucrărilor de modernizare a zonei de agreement Ciric. Deşi iniţial depuseseră scrisori de intenţie un număr mai mare de societăţi, la vizita de marţi care face parte din procedura de achiziţie a lucrărilor au participat 3 firme.

„I-am invitat pe reprezentanţii firmelor să vadă exact amplasamentele unde va fi implementat proiectul, unde vor fi plajele, terenurile de sport, debarcaderele şi toate celelalte elemente care vor constitui cea mai frumoasă zonă de agrement din regiunea Moldovei” – a declarat Cosmin Coman, şeful Direcţiei de Dezvoltare şi Proiecte Europene din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi.

Pe 17 august 2010 este programată licitaţia pentru a găsi o firmă care să se ocupe de execuţia lucrărilor, iar pe 19 august va avea loc deschiderea ofertelor. Valoarea estimată a lucrărilor este de 35.099.573 lei, fără TVA, iar lucrările vor trebui finalizate în termen de 24 de luni de la data semnării contractului.

Reamintim că proiectul de modernizare a zonei de agrement Ciric are o valoare totală de 12 milioane de euro şi este finanţat de Uniunea Europeană prin Planul Operaţional Regional – Axa 5 Turism.

La Ciric urmează sa fie modernizate aleile pietonale şi căile de acces auto, să fie amenajate parcări, piste pentru biciclişti, plaje, piscine pentru adulţi şi copii, locuri de joacă pentru copii, zid de escaladă, sau zone de picnic. Alte investiţii vizează construirea de terenuri de minigolf, paintball, fotbal, handbal, debarcadere, pontoane, dar şi un traseu de telescaun.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*