Premieră la Ateneul Tătăraşi: „Dragoste pe… G.P.S.”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/07/2015

afisAteneul Tătărași invită publicul duminică, 19 iulie 2015, de la ora 19.00, la premiera comediei „Dragoste pe… G.P.S.” în regia lui Andrei Ciobanu. Următoarea reprezentație va avea loc vineri, 24 iulie 2015, ora 19.00. „Dragoste pe GPS” face parte din Trilogia Dragostei alături de SuperExtraMega comedia „Căsătorie în…2” și „1=1=3”. Reprezentația durează o oră și se va desfășura în sala mică de spectacole.

„Primul spectacol a fost creat special pentru spații de teatru neconvenţional și a avut succes, poate chiar mai mult decât mă așteptam. Frosinel și Petronela chiar au avut succes, pentru că au fost pe gustul oamenilor; toți se regăsesc în cei doi, chiar dacă nu o recunosc, toți au probleme de cuplu. Al doilea spectacol a venit simplu, toată lumea spunea că ar vrea să îi mai vadă pe cei doi. Și așa, am făcut partea a II-a. Acum urmează, în sfârșit, partea a III-a în care Frosinel și Petronela fac ce au făcut și până acum: își continuă viața în doi, plină de peripeții, la o altă etapă: acțiunea se petrece după 20 de ani de la finalul părții a II-a. Și cum vremurile s-au schimbat, ei au acum de înfruntat nu doar problemele specifice de cuplu, ci și dificultățle care vin în același timp cu viața modernă. În plus, copilul lor a crescut, e major, și aceasta reprezintă o dificultate în plus. Surprizele nu vor lipsi însă, nici acum. E pentru prima dată când lângă Frosinel și Petronela va apărea un al treilea personaj în carne și oase”, a declarat Andrei Ciobanu, regizor.

Distribuție: Ana Hegyi, Andrei Ciobanu, Eduard Onu.

Preț bilet: 15 lei/10 lei – elevi, studenți, pensionari, șomeri. Biletele pot fi achiziționate de la casierie. Program:  L-V: 9.00- 16.00 și cu o oră înainte de eveniment. Rezervări la telefon 0232.261.846.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*