Performanţele Veolia, confirmate de beneficiari

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/01/2016

Săptămâna trecută, Veolia Energie Iaşi i-a avut ca oaspeţi pe Mihai Mereuţă (preşedintele Ligii naţionale a asociaţiilor de proprietari “Habitat”), Tatiana Musteaţă (directorul executiv al Ligii “Habitat”) şi Bogdan Panţiru (reprezentantul ANRSC Nord – Est).

Vizita Veolia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistemul centralizat, soluţie optimă

În urma discuţiilor dintre reprezentanţii Veolia Energie Iaşi şi cei ai Ligii Habitat şi ANRSC Nord – Est, concluzia comună asumată a fost aceea că cea mai bună soluţie pentru a furniza apă caldă şi căldură în aglomerările urbane este sistemul centralizat de termoficare, care să fie administrat de un operator specializat, pe baza unui contract de concesiune, cu indicatori de performanţă şi monitorizare permanentă. „Alături de oaspeţii noştri, am făcut o vizită de lucru la centrala de producţie CET Holboca. Stocul de carbune este asigurat nu doar pentru această iarnă, dar şi pentru începerea sezonului de încălzire 2016-2017. Lucrările la instalaţiile de desulfurare, de denoxare şi de captare în stare uscată a zgurii şi cenuşii s-au realizat cu fonduri europene, iar cazanele K1 si K2 au fost fiabilizate de Veolia în ultimii 2 ani”, a declarat Ana – Maria Icătoiu, director comercial şi de comunicare al Veolia Energie Iaşi.

Vizita Veolia 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viziune comună operator – clienţi

Împreună cu liderii Ligii Habitat şi reprezentantul ANRSC Nord – Est, echipa Veolia a vizitat trei dintre blocurile unde sunt executate în prezent lucrări de contorizare individuală cu distribuţia pe orizontală, cu această ocazie purtându-se discuţii atât cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, cât şi cu locatarii celor 3 blocuri: bloc T6 – tronson 1 de pe str. Străpungere Silvestru 31, bloc F (1001 articole) – scara B din Podu Roş şi bloc Z6 – scara B de pe str. Decebal 4A. „Dincolo de schimbul de informaţii necesare atât unui furnizor de servicii publice, cât şi reprezentanţilor clienţilor, ne-am bucurat să constatăm că împărtăşim aceeaşi viziune despre modul în care trebuie să servim cetăţenii. Noua soluţie propusă de Veolia la Iaşi are avantaje clare, atât din punct de vedere financiar, cât şi tehnic: independenţa 100% faţă de vecini, contorizarea exactă a consumului individual, economii de costuri, apa caldă non-stop, reglarea temperaturii din fiecare cameră, instalaţii noi şi eficiente energetic, zero riscuri pentru sănătatea şi siguranţa locatarilor”, a conchis Ana – Maria Icătoiu, directorul comercial şi de comunicare al Veolia Energie Iaşi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*