Patru asociaţii de proprietari sancţionate pentru nereguli

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/04/2011

În cursul săptămânii trecute, verificările demarate de Serviciul Asociaţii de Proprietari s-au soldat cu amendarea a 8 preşedinţi şi administratori  din cadrul a 4 asociaţii de proprietari. Principalele nereguli constatate au privit nereguli în stabilirea listelor de plată şi mai precis a repartizării cheltuielilor cu căldura pe apartamente.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate Asociaţiei PT G1A Gară, preşedintele, administratorul şi cenzorul primind procese verbale de contravenţie în valoare de 500 lei fiecare. Alte două amenzi au fost date la Asociaţia Bloc E1 din cartierul Alexandru cel Bun, o sancţiune Innap SA pentru administrarea Asociaţiei 523 din str. Luca Arbore şi una preşedintelui Asociaţiei PT 8 CUG.

Comments

comments1 Comentariu

  1. claudia

    Buna ziua!
    Cum de alte asociatii sunt controlate la sange si Asociatia Nicolina 1 A de pe Orientului 16 nu are nici un astfel de control….oameni buni se lucreaza cu liste duble…ni se pun facturi umflate si primaria spune ca este corecta.(faceti prin sondaj calcule dupa chitantele pe care le au locatarii)…o scara cu 3 becuri chioare a platit 150 ron la lumina. Se construiesc asa spusele “balcoane “la parter si nimeni nu ia nici o masura (ele sunt camere). Poate reusiti sa faceti ceva
*