Municipalitatea a primit patru oferte pentru realizarea viitoarei autogări

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/05/2010

Municipalitatea ieşeană a primit patru oferte pentru realizarea viitoarei autogări.  Patru companii de profil s-au înscris la licitaţia organizată de Primăria Municipiului Iaşi pentru realizarea proiectului tehnic al viitoarei autogări din Tudor Vladimirescu.

S.C. Impex Romcatel S.R.L, în asociere cu S.C. Proiect S.R.L. Bucureşti au solicitat 1,29 milioane lei şi au promis că vor realiza documentaţia în 70 de zile, S.C. Avensa Consulting – 693,2 mii lei şi 80 de zile, S.C. Eden Consulting S.R.L, în asociere cu EC-Its BVBa – 1,6 milioane lei şi 120 de zile, iar S.C. Relians Corp S.R.L, în asociere cu S.C. Search Corporation S.R.L. – 1,05 milioane lei şi 90 de zile. Prevederea bugetară a licitaţiei este de 1,7 milioane lei. “Firmele trebuie să execute proiectul tehnic cu detaliile de execuţie, să asigure consultanţa şi asistenţa tehnică şi să scrie şi cererea de finanţare. Punctajul de atribuire ţine cont în proportie de 70% de preţ şi de 30% de termenul de execuţie a documentaţiei. Am cerut firmelor să fi executat măcar un contract de asemenea valoare sau cu finanţare externă sau europeană”, a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Iaşi.

Viitorul centru intermodal din Tudor Vladimirescu va fi construit pe o suprafaţă de 4.200 metri pătraţi, sediul va avea parter plus etaj şi vor fi amenajate opt peroane şi o serie de spaţii anexe. Pentru realizarea studiului de fezabilitate, municipalitatea a încheiat un contract cu societatea belgiană EC – ITS BVBA.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*