Mike Godoroja & Blue Spirit, concert de excepţie la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/09/2015

Ateneul Tătărași vă invită sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 19.00, la un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit, în sala mare de la Ateneul Tătărași.

Vă rog s-aveţi o viaţă frumoasă! semnat de Mike Godoroja & Blue Spirit reprezintă un dublu album concept  de blues alternativ şi country-folk în care se folosesc nu mai puţin de 10  instrumente acustice şi electrice (banjo, mandolină, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo etc.). Durata spectacolului este estimată la circa două ore, accesul publicului fiind liber.

Godoroja

Mike Godoroja a studiat la Institutul Politehnic Bucureşti, iar la Paris a urmat cursurile Facultăţii de Televiziune. În particular a luat studii de clarinet, iar din 1986 şi-a început cariera de muzician frecventând Clubul de jazz Bucureşti – Clasa Mihai Berindei Istoria Jazz-ului, iar în 2002 a realizat un  stagiu ca producator executiv la Casa de discuri CESOUL MUSIC – USA. A activat în formaţiile AZN, IZOLIER BAND, PHOEBUS, formaţia MIKE & BLUE SPIRIT formându-se în 1997 şi schimbând adesea muzicieni şi nume până a devenit MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT.

În prezent, din formaţie mai fac parte:

Alex Vişan – ghitară electrică, ghitară acustică, mandolină,  bouzouki. Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la vârsta de 13 ani, ascultându-l pe  Jimi Hendrix, este un foarte talentat improvizator cu un simţ aparte al sound-ului şi stăpân pe mijloacele de expresie.

Robert Ardeleanu – bass, un muzician complex extrem de versatil în plan stilistic. A  urmat cursurile secţiei de Conservator Spiru Haret pian. A cântat multă vreme blues cu Rareş Totu şi Marcian Petrescu, iar din ianuarie 2012 a venit alături de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Vali Vatuiu – baterie şi percuţie, un toboşar şi percuţionist cu adevărat profesionist dedicat atât blues-ului cât şi jazz-ului. A făcut parte din Blue Spirit şi în trecut. A cântat cu formaţia Axa Project al cărei fondator a fost Eugen Mihăescu, colaborând cu Paula Seling. A format alături de Alin Milosav, Valentin Rotari şi Gabriel Ionescu trupa Blackbox, trupa de tip cover.

Mihai Alexandru Tacoi – ghitară electrică, ghitară acustică, slide, bouzouki, acordeon, pian, mandolin, claviaturi.  Este un muzician complet, cu o pregătire temeinică în sfera ROCK /POP şi cu o capacitate formidabilă de a trece de la un instrument la altul. A cântat în foarte multe proiecte de facturi diferite. Se recomandă ca un foarte bun orchestrator şi un interpret îngijit şi cu personalitate. Este profesor de ghitară la ROCK SCHOOL.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*