Lupii Negri au revenit acasă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/03/2014

Galerie foto
În faţa familiilor, a autorităţilor locale şi a Ministrului Apărării Naţionale, soldaţii ieşeni au raportat: „Misiune îndeplinită cu succes”

_MG_0942

Pietonalul Ştefan cel Mare a fost joi 6 martie martorul ceremonialului militar de întoarcere din Afganistan a soldaţilor ieşeni, cunoscuţi ca Lupii Negri. După o misiune de 6 luni în cel mai dificil teatru internaţional de operaţii, militarii au raportat misiune îndeplinită cu succes, cu un efectiv complet. Ceremonialul militar a cuprins un Te Deum şi defilarea  Pentru membrii Batalionului 151 şi familiile acestora, revenirea acasă a fost un moment emoţionant, subliniat de ceremonialul public desfăşurat pe pietonalul Ştefan cel Mare.

Ministrul Mircea Duşa i-a felicitat pe soldaţii ieşeni pentru felul în care şi-au desfăşurat misiunea şi, pentru doi caporali care s-au remarcat în Afganistan, a înmânat decoraţii „Bărbăţie şi Credinţă”. De asemenea ,au primit distincţii comandanţii trupelor şi, în preajma zilei de 8 martie, ministrul a ţinut să felicite şi să ofere flori doamnelor şi domnişoarelor care s-au întors din misiune.

Galerie foto

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*