Lucrări efectuate de CITADIN in luna mai

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/06/2011

Societatea Citadin SA a acţionat în cursul lunii mai pentru lucrări de reparaţii şi plombare a carosabilului din municipiul Iaşi, în medie cu un număr de 11 echipe de lucru în timpul zilei şi alte 6 echipe pe timp de noapte.

Astfel, au fost executate lucrări de reparaţii pe Aleea Nicolina (Liceul Racoviţă) şi Aleea Rozelor, Bulevardul Socola (Şcoala Otilia Cazimir), rampele de acces de la Grădiniţa Vlădiceni (Bularga), Şoseaua Iaşi- Voineşti (plombare şi marcaj stradal), Strada Pantelimon (Băile Nicolina), Moara de Vânt, Trecătoarea Păun şi Fundac Păun, Strada Frumoasa, Trei Fântâni, Strada Muşatini la bloc H 20, Strada Sarmisegetuza, Aleea Cimitirul Evreiesc, Parcarea Olimp, Splai Bahlui Mal Drept şi Stâng, Strada Eternitate, Str. Rufeni, Str. Vantu, Str. Aurora – Macazului, Podul de Piatră, Pasaj Alexandru cel Bun – intrarea pe pod dinspre rond Podul de Piatra, Str. Tabacului, Str Mircea cel Batrân, Bdul T.Vladimirescu – supralargire carosabil (staţie tramvai Cornelius).

Soecitatea municipalităţii a intervenit şi în zona pieţelor din municipiul Iaşi, astfel fiind efectuate o serie de lucrări înPiaţa Alex.cel Bun, Piaţa Nicolina, Piaţa C.U.G. , precum şi la noul bazar din zona CUG, acesta fiind pregatit pentru asfaltare ( s-a pus strat balast, piatră spartă, cămine scurgere apă etc. ).

Nu în ultimul rând, au fost asfaltate şi aduse la starea iniţială în urma unor branşamente ale unor societăţi furnizoare de utilităţi porţiuni stradale însumând 250 mp la solicitarea SC ApaVital SA, precum şi 180 mp la solicitarea E-On Gaz.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Matei

    Multe felicitari celor din primarie care dau autorizatiile pentru lucrarile astea … pe strada Frumoasa, cum ziceti si voi au fost si au refacut strada dupa niste lucrari la o conducta de gaze, iar dupa cateva zile au venit altii si au facut o alta gaura in mijocul strazii, pentru niste raparatii, iar dupa ce au terminat au pus piatra sparta si nisip, materiale imprastiate in mai putin de o zi de masini … iaca asa se repara o groapa si se face alta … poate trimiteti o echipa de la citadin pe strada frumoasa nr 5 , si daca tot eram aici si daca tot e joi , ar trebui sa va aduc aminte ca in urma cu vreo 3-4 saptamani ,in urma unui mail trimis domnului primar la emisiunea AUDIENTE IN DIRECT mi-ati promis ca in saptamana 23-28 mai o sa reparati parcarea de pe strada Frumoasa 7,la intersectia cu Clopotari … DAR, BINENTELES CA AM RAMAS DOAR CU PROMISIUNEA … SA FITI SANATOSI …
*