Lucrări de modernizare a parcului Poştei din Podu Roş

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/06/2018

Echipele Servicii Publice SA lucrează în această perioadă și la un proiect de modernizare și remodelare a parcului din zona Poștei din Podu Roș, loc intens frecventat de șahiști și nu numai.

Aleile pietonale vor fi redesenate, spațiile verzi vor fi modernizate, mobilierul urban, inclusiv mesele de șah, vor fi înlocuite cu altele noi, de calitate superioară, iar întreaga zonă va fi protejată de panouri fonoabsorbante, astfel încât momentele petrecute de ieșeni aici să fie cât mai plăcute.

În final acest parc va fi unul modern, civilizat și prietenos, așa cum au devenit și celelalte parcuri din oraș.

Comments

comments4 Comentarii

 1. george

  Cu cerșetorii care dorm in parc ce are de gând primăria ? mai avem Servicii Sociale ?

 2. Iasi

  Incercati, va rog, ca panourile fonoabsorbante sa fie inlocuite cu o vegetatie. De ex: tuia inalta, gard viu inalt.
  Evitam transformarea zonei intr-un spatiu industrial.
  Evitam transformarea zonei in spatiu ptr. grafitti
  Evitam limitarea perspectivei zonei. (Deja autorizarea magazinelor de tip fastfood limiteaza perspectiva cladirii Postei).

 3. Locuitori ANL DACIA

  D le primar,
  Nu credeti ca prioritar era acel parc din Dacia nr 40 care trebuia facut conform acelui plan dezbătut în ședința publică. .
  Acum primim raspuns ca in 2019.
  Nu credeti ca sunt uni copii care nu pot invata din cauza celor mai mari , care înafară de a tipa prostesc si a juca fotbal nu fac nimic folositor. Poliția locală se plimba in masina si restul nimic. Nu credeti ca meritam si noi mai mult decât un parc fără gard ,leagăne rupte . Nu credeti ca uni au educatie si chiar vor sa faca carte. Insistăm pentru urgentarea acelui parc si va rugam sa puneti poliția locală sa isi faca atribuțiile corespunzătoare.
  Suntem cetățeni europeni si avem si noi drepturi.
  Locatari blocuri ANL Dacia
  Va mulțumim !

 4. Echipele Servicii Publice SA lucreaza n aceasta perioada ?i la un proiect de modernizare ?i remodelare a parcului din zona Po?tei din Podu Ro?, loc intens frecventat de ?ahi?ti ?i nu numai.
*