Lansări de carte în Sala Mare a Primăriei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/05/2010

În intervalul 17-21 mai în cadrul ediţiei 2010 a Festivalului de Teatru EuroArt sunt  programate în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi lansări de carte la care sunt invitaţi toţi ieşenii pasionaţi de literatură.


Organizatorii mult aşteptatului Festival de Teatru EuroArt au pregătit şi de această dată suprize plăcute iubitorilor de carte. Aceştia sunt invitaţi să participe zilnic, de luni până vineri, la o serie de lansări de volume ale unor autori români.

În data de 17 mai 2010 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi regizoarea Chris Simion a relansat  volumul “În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine”.

Marti, 18 mai 2010 de la ora 12.00 Florin Faifer va lansa volumele “Incursiuni în istoria teatrului universal (de la origini până în Renaştere)” şi “Dramaturgi români”.

Miercuri vor fi prezentate volumele a nu mai puţin de patru scriitori:  “Spre un teatru sărac”, de Jerzy Grotowski , “Împreună cu Grotowski”, de Peter Brook , “Robert Wilson”, de Maria Sevtova şi “Ryszard Cieslak – Actor emblematic al anilor ‘60”, de George Banu.

Joi, Ion Caramitru va prezenta volumul “De la Hamlet, la Hamlet şi aşa mai departe”, de această dată în Aula Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi, tot de la ora 12.00.

Ultima lansare de carte din cadrul Festivalului va avea loc vineri, de la ora 12:00 în Sala Mare a Primăriei, atunci cand actriţa de renume Antoaneta Zaharia va lansa volumul “Doriţi găluşte cu prune?”.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*