Lansare de proiect la Palatul Roznovanu: „Iași – orașul studenției tale. Porți deschise la universitățile ieșene”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/02/2018

Primăria Municipiului Iași, împreună cu cele cinci universități publice din Iași, vă invită la conferința de presă prin care se lansează proiectul „Iași – orașul studenției tale. Porți deschise la universitățile ieșene”. Conferința va avea loc luni, 26 februarie, de la ora 12.00, în Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași. La eveniment vor participa Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași, și rectorii celor cinci universități.

Proiectul este o premieră națională, întrucât presupune organizarea primului eveniment de tip „porți deschise”, dedicat elevilor, de către toate universitățile publice, împreună cu administrația locală, într-un oraș – centru universitar din România. Astfel, Primăria Municipiului Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași își unesc eforturile pentru a promova Iașul ca oraș ce oferă oportunități consistente și variate de studiu și dezvoltare profesională.

Mai multe informații despre particularitățile proiectului, identitatea vizuală și planurile de implementare ale acestuia vor fi prezentate în conferința de presă.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*