Invitatie la Forumul Regional de Investitii Nord-Est – editia a VII-a

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/10/2010
Avem deosebita placere sa va invitam la Forumul Regional de Investitii Nord-Est, editia a VII-a, care va avea loc in perioada  4-5 noiembrie 2010, la Iasi, Centrul de Conferinte Hotel Traian, conform agendei anexate.
Acest eveniment va cuprinde urmatoarele teme de interes pentru dumneavoastra:
1. Managementul urban integrat inseamna o strategie unica care sa conduca la servicii publice moderne, conditii de viata mai bune pentru cetateni si o zona atractiva pentru investitori si turisti. (Conferinta “Perspective de dezvoltare a oraselor din Regiunea Nord-Est”)
2. Teritoriul este valorizat atunci cand exista cooperare intre promotorii de dezvoltare. Cat de reale sunt retelele de cooperare din regiunea noastra? Exista exemple de buna practica privind inovarea tehnologica – sa le cunoastem! (Atelier de lucru „Promovarea inovatiei in mediul de afaceri”)
3. Dezvoltarea inseamna sustenabilitate. Tot mai mult insa fenomenele globale (incalzirea, criza economica, criza sociala) ne indeamna sa analizam si principiul eco-eficientei ca adevarata sansa pentru o dezvoltare durabila. (Seminar „Viitorul va fi eco-eficient sau nu?”).
4. Anul 2010 a fost declarat Anul European impotriva saraciei si excluziunii sociale. Care au fost obiectivele propuse de Comunitatea Europeana? Au fost ele atinse? Care este punctul de vedere al mass mediei regionale? (Dezbaterea publica „2010 – Anul european pentru combaterea saraciei si  excluziunii sociale”).
Evenimentul este organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Institutia Prefectului Judetului Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” Iasi, Parcul Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS Iasi si Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi.
Accesul la eveniment este gratuit in baza confirmarii de participare, returnand talonul de inscriere completat prin fax, email sau posta, pana la data de 3 noiembrie 2010.
Persoana de contact din partea ADR Nord-Est d-na Liliana Baicu, Directia Comunicare si Promovare Regionala, tel/fax 0233 224 167, e-mail: lbaicu@adrnordest.ro.

Comments

commentsAcest post nu permite comentarii.

Acest post nu permite comentarii. Ne pare rau.