Intervenţii decisive ale Poliţiei Locale: un individ cu pistol şi un tâlhar, cercetaţi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/02/2013

Lucrătorii Poliţiei Locale au intervenit, zilele trecute, la două cazuri deosebite. Astfel, în dimineaţa zilei de 2 februarie 2013, în jurul orelor 03:30, poliţiştii locali care executau serviciul de siguranţă publică în zona cluburilor situate pe bulevardul Ştefan cel Mare, s-au sesizat după ce au observat că un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, tulbura liniştea publică şi avea un comportament indecent.

Pistol cu bile

Respectivul a fost legitimat. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, este domiciliat în Iaşi. Poliţiştii locali au procedat la efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra persoanei a fost găsit un pistol cu bile, model ASG-BB, cu calibrul de 6mm, despre care tânărul a declarat că nu deţine documentele legale asupra sa. Poliţiştii locali au condus persoana la Poliţia municipiului Iaşi pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

I-a smuls geanta

Tot pe 2 februarie 2013, în jurul orelor 18:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Nicolae Iorga au fost dirijaţi de Dispeceratul Poliţiei Locale, către Hotelul Conest, unde o persoană de sex feminin, de 19 ani, a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, faptul că un tânăr i-a smuls geanta în care deţinea mai multe bunuri personale.
Ajunşi la adresa indicată, poliţiştii locali au contactat partea păgubită şi în urma semnalmentelor primite cu privire la autorul faptei, lucrătorii instituţiei au procedat la perierea zonei. În timp ce efectuau verificări pe strada Carpaţi, poliţiştii locali l-au reţinut pe numitul A.I., de 27 ani, domiciliat în municipiul Iaşi, despre care numita A. I. a declarat faptul că este bărbatul care i-a sustras geanta. Bărbatul a fost dus la Poliţia Municipiului. Cercetările continuă.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*