Internship, a treia serie de studenţi la Primărie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/04/2015

internship (1)Programul de internship derulat de Primărie a ajuns la ediţia a III-a. Începând de luni, 20 aprilie, pe parcursul unei săptămâni, 27 de studenţi de la diferite facultăţi din Iaşi, vor avea ocazia să cunoască activitatea Primăriei şi a societăţilor subordonate.

Program de lucru
În fiecare zi tinerii vor fi implicaţi în diverse activităţi. Vor vizita Palatul Roznovanu, actualul sediu al Primăriei Municipiului Iaşi, vor vizita Serviciul Relaţii Internaţionale, Serviciul Informatizare, Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, Direcţia Economică, Direcţia Dezvoltare şi Proiecte Europene, dar vor merge şi pe teren.
În prima zi de program, tinerii au vizitat Palatul Roznovanu şi dispeceratul proiectului european „Sistem de management al traficului în municipiul Iaşi”. _MG_3908A fost discutat programul de activităţi pentru săptămâna în curs şi s-a stabilit organizarea unui eveniment pentru ziua de vineri.
Pe parcursul următoarelor zile, studenţii vor vizita Muzeul Unirii, sediul Poliţiei Locale, sediile Salubris şi Servicii Publice, dar şi sediul operatorului de termoficare, Veolia.
La finalul stagiului de practică studenţii vor primi certificate de participare şi adeverinţe de voluntariat.

Modalităţi de înscriere
Studenţii de la toate universităţile şi facultăţile ieşene sunt aşteptaţi să se înscrie pentru următoarele serii de internship. Programul este deschis tuturor studenţilor, indiferent de specializare, şi va continua pe parcursul întregului an, timp de o săptămână, în fiecare lună. Înscrierile se pot face pe adresa de email: internship@primaria-iasi.ro.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*