Încep lucrările de asfaltare la tronsonul Gară – Podu de Piatră

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/07/2010

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat ieri că a fost predat amplasamentul către constructor pentru asfaltarea tronsonului de drum dintre Gara Mare din Iaşi şi Podu de Piatră. Tronsonul se află în administrarea Companiei Naţionale de Drumuri iar de efectuarea lucrărilor se va ocupa firma Euroconstruct Group SRL.

„În cursul zilei de luni s-a predat amplasamentul către firma Euroconstruct şi urmează să înceapă lucrările la sectorul de drum naţional de pe tronsonul Gară – Podul de Piatră. Lucrările de asfaltare şi apoi de schimbare a bordurilor vor începe pe un singur fir pentru a se putea circula pe celălalt, pe două benzi. Primul fir pe care îl vom închide va fi cel de pe partea cu depoul RATP. I-am rugat pe constructori să sondeze lucrările de la conductele de apă efectuate de ApaVital din zece in zece metri pentru a verifica dacă s-a făcut o compactare de calitate. Toată lucrarea trebuie finalizată într-o lună de zile” – a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Iaşi.

Pentru modernizarea DN 28, firma Euroconstruct Group SRL a depus o oferta de 5,9 milioane lei fără TVA, angajându-se să refacă şi bulevardele N. Iorga, Primăverii, porţiunea dintre Calea Chişinăului şi Bazar şi şoseaua Iaşi – Tomeşti.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*