Ieșenii, ajutați de Termo Service la igienizarea subsolurilor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/01/2018

Societatea Termo Service S.A. amintește ieșenilor că are echipe specializate pentru activităţile de curăţare şi igienizare a subsolurilor şi de reparaţii a instalaţiilor comune. Astfel, în baza solicitărilor venite din partea președintilor asociațiilor de locatari, administrate de Termo Service S.A,  se asigură bună funcționare a instalațiilor de acest gen: „Acest lucru asigură proprietarilor de apartamente un grad sporit de siguranţa şi eliminarea pierderilor de apa rece, caldă şi căldură, iar prin aceasta se realizează creşterea nivelului de confort al locuinţelor. Prin activitatea susţinută a echipelor de muncitori în anul precedent am reuşit să curăţăm subsolurile a peste 1000 de imobile. Prin urmărirea exploatării corecte a instalaţiilor dorim să menţinem aceste subsoluri curate cu ajutorul asociaţiilor de proprietari.” au precizat reprezentanții Termo Service S.A.

Deja, serviciile societății  au fost contractate pentru primul trimestru al acestui an. Asociaţiile solicită frecvent astfel de lucrări, motiv pentru care este necesar să se programeze din timp pentru ca acestea să fie efectuate.

Beneficiile obţinute prin igienizarea subsolului sunt, pe lângă o mai uşoară întreţinere a instalaţiilor, eliminarea mirosurilor neplăcute şi a umezelii excesive din casa scării, eliminarea daunătorilor (rozătoare şi insecte), care găsesc un mediu propice de înmulţire în subsolurile pline cu gunoaie şi apă murdară.

Comments

comments

Categoria: Termoservice

1 Comentariu

  1. daniela

    Va faceti reclama degeaba . Stiti ce au spus cei de la sediu termo-service cand am sunat sa repare o simpla stricaciune? Ca deocamdata nu sunt oameni .
    Apar 2 intr-o zi repara o mica stricaciune 50 lei .

    Stiti de ce este taxa de administrare ? Cum se impartea acesta taxa ?

    15*12=180 ron pe an
*