Iașul va fi gazda Conferinței Naționale ”EU RO Governance”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/06/2019

A devenit tradiție ca Asociația EuroDEMOS să organizeze Conferința ”EU RO Governance” la Iași. Aflată la a IV-a ediție, Conferința Națională va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2019.

Fiecare ediție a Conferinței reunește reprezentați din administrația publică locală și centrală, instituții educaționale, societatea civilă, antreprenori și persoane implicate în gestionare de proiecte cu fonduri europene.

Iașul devine pentru trei zile cadrul propice pentru schimbul de bune practici privind proiectele dezvoltate cu sprijinul financiar al Uniunii Europene oferit prin fondurile gestionate de Politica de Coeziune: Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul Social European și Fondul de Coeziune.

Activitățile conferinței vor fi axate și pe dezvoltarea unui cadru de participare și dialog pentru a indentifica viitoare oportunități de colaborare interinstituționale, pentru a accesa mai eficient fondurile europene, pentru a crea noi abordări în transmiterea informațiile legate de investițiile europene în rândul cetățenilor.

Conferința din iunie este organizată cu scopul de a disemina rezultatele proiectului “Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene” (Knowing the cohesion policy, factor of consolidating the European identity), proiect implementat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

Pentru cei interesați, apelul pentru înscrierea la Conferință este deschis până joi, 13 iunie 2019 și poate fi accesat de pe pagina de facebook www.facebook.com/cohesion.policy.romania sau la următoarea adresă www.cohesionpolicy.com.

 

 

Comments

comments

Categoria: Societatea civila

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*