Hohote de râs pentru dragoste

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/05/2010

Spectacolul Te iubesc! Te iubesc? a aniversat un an de la premieră pe scena ieşeană a festivalului EuroArt.

Festivalul de Teatru EuroArt Iaşi a cucerit ropote de aplauze şi hohote de râs în cea de-a doua zi de spectacole. Casa de Cultura a Studenţilor s-a dovedit din nou neîncăpătoare pentru publicul ieşean venit să vadă spectacolul Te iubesc ! Te iubesc ? pus în scenă de Chris Simion şi produs de Compania de teatru D’Aya.

Având la bază piesa „Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon, spectacolul lui Chris Simion a adus pe scenă un umor savuros despre dragoste, căsătorie şi viaţa de cuplu.

Corina Moise şi George Corodeanu joacă rolul a doi tineri care se îndrăgostesc nebuneşte şi care trăiesc frenezia iubirii cu tot ce implică ea: se mută împreună, se căsătoresc şi fac prin replici şi joc ca publicul să se regăsească în peste 80% din poveste. Cei doi tineri actori, secondaţi şi temperaţi de Manuela Hărăbor reuşesc cu uşurinţă să cucerească publicul, să transforme replicile, de cele mai multe ori de simplă scenetă umoristică într-o poveste a evoluţiei unui cuplu.

Te iubesc! Te iubesc? este genul de piesă care te face să râzi pe tot parcursul ei pentru ca la sfârşit zâmbetul să-ţi îngheţe în întrebarea-concluzie: te iubesc?

Cei peste 700 de spectatori au râs cu poftă şi au aplaudat îndelung, reuşind  să scoată actorii la bis de 4 ori. Distribuţia a simţit mulţumirea sălii şi prin faptul că s-a cântat „La mulţi ani! gest ce a marcat faptul că piesa a sărbătorit un an de la premieră.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*