Forza Zu, în Piaţa Palatului, vineri 17 mai

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/05/2013

Pe scena de la Palat, începând cu ora 19, vor urca 24 din cei mai cunoscuţi artişti români

Aceasta este promisiunea făcută ieşenilor de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Cei doi aduc pe 17 mai la Iaşi, în piaţa din faţa Palatului Culturii, evenimentul fenomen „Forza Zu”. Pe scena de la Palat, începând cu ora 19, vor urca 24 din cei mai cunoscuţi artişti.

Audienţă impresionantă

Prezentatorii Buzdugan şi Morar îi vor invita pe scenă pe Alex Velea, Smiley, Horia Brenciu, Antonia, Andra, Voltaj, Inna, Connect-R, Akcent, Vunk, Corina, Puya, Sore, B.U.G. Mafia, Lora, Ruby, Hi-Q, Deepcentral, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Cabron, What’s Up, CRBL şi Grasu XXL.

Forza ZU se află la a treia ediţie. Totul a început în 2011 la Braşov unde peste 13.000 au umplut Piaţa Sfatului. În 2012, la Timişoara, în faţa scenei şi-au făcut loc peste 30.000 de petrecăreţi. Anul acesta, este rândul moldovenilor să arate de ce sunt în stare. Piaţa Palatului se pregăteşte să doboare un nou record la Forza Zu, cel mai mare karaoke din România pentru că spectatorii vor cânta împreună cu artiştii. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*