Forum economic european la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/11/2010

În zilele de 17 şi 18 noiembrie, oameni de afaceri din România, Republica Moldova şi Ucraina discută despre oportunităţile programelor de finanţare europene precum şi despre colaborarea transfrontalieră.

În colaborare cu Primăria Municipiului Iaşi, Asociaţia Regională a Intreprinzătorilor Nord-Est împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, Centrul Europe Direct Iaşi şi Consiliul Raional Ungheni – Republica Moldova, în cadrul seriei de manifestari Zilele Economice la Iasi, organizează Forumul Economic European, Ediţia a II-a, ce se va desfaşura la Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi, în zilele de 17 şi 18 noiembrie 2010. Forumul este structurat pe două secţiuni importante. În primul rând, invitaţii se vor reuni în Aula „Mihai Eminescu pentru discuţiile şi prezentările din Secţiunea Economică a Forumului.

Forumul reprezintă o excelentă oportunitate de a afla noutăţi privind programele de finantare europene pentru perioada imediat urmatoare, prezentate de ADR Nord-Est, BRCT Iaşi şi OTIMMC Iaşi, dar şi de a stabili contacte comerciale cu membrii delegaţiilor de afaceri conduse de Camerele de Comerţ din Ungheni şi Chişinău (Republica Moldova), precum şi Cernăuţi şi Ivano-Frankisvsk (Ucraina).

Alte două secţiuni importante vizează o expoziţie a companiilor participante la Forum precum şi deschiderea unei colaborări între firmele din cele trei ţări. Astfel, în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii Cuza va avea loc, în zilele de 17 şi 18 noiembrie, între 10 şi 16 expoziţia „Fabricat Fără Frontiere” care prezintă produse şi servicii dedicată companiilor din România, Republica Moldova si Ucraina, participante la Forum. În aceiaşi perioadă va fi organizată şi Bursa contactelor de afaceri – Sesiune business-to-business dedicată companiilor din România, Republica Moldova şi Ucraina.

Comments

commentsAcest post nu permite comentarii.

Acest post nu permite comentarii. Ne pare rau.