Finanţare municipală pentru cultura scrisă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/05/2015

Proiectele din domeniul culturii scrise au la dispoziţie fonduri totale de 75 mii lei. Solicitările pot fi depuse până pe data de 1 iulie.

Municipiul Iaşi lansează programul anual de finanţare a proiectelor din domeniul culturii scrise, în conformitate cu prevederile Legii privind susţinerea şi promovarea culturii scrise nr. 186/2003, republicată, şi cele ale Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Selecţia proiectelor din domeniul culturii scrise care vor primi finanţare de la bugetul local se va face de către o comisie de evaluare, special constituită, în conformitate cu prevederile normativelor mai sus menţionate.

cultura scrisa carte deschisaProgramul de selecţie a proiectelor din domeniul culturii scrise pentru anul 2015 programează pe data de 1 iulie termenul limită de depunere a proiectelor de către solicitanţi. Perioada de evaluare a proiectelor este intervalul 2 – 14 iulie anul curent. Proiectele solicitanţilor pot fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Iaşi.

Suma alocată în 2015 de la bugetul local, pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor din domeniul culturii scrise este în valoare de 75.000 lei. Cuantumul contribuţiei de la bugetul local nu poate depăşi 60% din valoarea totală a proiectului şi, de asemenea, suma solicitată nu poate depăşi o treime din fondul total alocat pentru finanţarea proiectelor din domeniul culturii scrise.

 

Anunţul a fost publicat in Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, nr. 95 din data de 19 mai 2015.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*