Filmul expediției AltitudeExpeditionTeam Iran 2018

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/11/2018

Marți, 17 iulie, ora locală 11:00, alpinistul ieșean Bogdan Musteață cucerea cel mai înalt vulcan din Asia, vârful Damavand – Iran (5.671 metri). După patru luni acesta a finalizat și filmul expediției.

„Împreună cu Dragoș Pascal, prietenul nostru de la FilmEvent, am reușit să arătam că o expediție, alături de efort, hotărâre, bucuria de a atinge varful, înseamnă o îmbogățire a sufletului și aduce contactul cu o altă civilizație de cele mai multe ori uimitoare. Prin acest film am încercat să redăm frumusețea acelor locuri și bucuria noastră”, a declarat Bogdan Musteață pentru Curierul de Iași.

În aventura de a ajunge pe acest vârf parte a circuitului „7 Vulcanoes” l-au însoțit Ioan Bâca, Adrian Tînjală și Ovidiu Popescu, membri ai AltitudeExpeditionTeam Iran 2018. Alpiniștii au fost sprijiniți în acest demers și de către I. R. Iran Mountaineering & Sport Climbing Federation. Expediția s-a desfășurat într-un an jubiliar, în 2018 fiind aniversați 175 de ani de la prima ascensiune a muntelui Damavand.

Bogdan Musteață este membru al Federației Române de Alpinism și Escaladă.

Filmul expediţiei în Iran:

 

"Teheran, Iran 18.07.2018Marti 17 iulie 2018, ora locala 11,00, Bogdan Musteata, Ioan Bâca, Adrian Tinjala si Ovidiu Popescu membri ai #AltitudeExpeditionTeam Iran 2018, au atins Varful Damavand 5671m , cel mai inalt vulcan din Asia, parte a circuitului 7 Vulcanoes. "……Asa a sunat comunicatul atunci… Impreuna cu prietenul nostru #Dragos Pascal, de la #FilmEvent, am reusit (spunem noi😀…) sa aratam ca o expeditie, alaturi de efort, hotarare, bucuria de a atinge varful, aduce o imbogatire a sufletului, aduce contactul cu o alta civilizatie de cele mai multe ori uimitoare…Am incercat prin acest film sa redam frumusetea acelor locuri si bucuria noastra…Enjoy….#Damavand#Iran#AltitudeExpeditionTeam#ClubMontanAltitudine#FilmEvent

Geplaatst door Bogdan Musteata op Zondag 11 november 2018

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*