FIE, program selectiv pentru perioada 14 – 19 iunie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/06/2013

14 iunie –  Începând cu ora 20, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” va avea loc Gala Festivalului Internaţional al Educaţiei, prilej pentru recunoaşterea personalităţilor din comunitatea ieşeană care desfăşoară activităţi cu caracter fundamental de transmitere a experienţei de viaţă, a culturii către generaţia tânără. În aceeaşi zi, de la ora 21, pe bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt va avea loc proiecţia video a operei Tosca, cu Angela Gheorghiu în rolul principal.

La concertul Patriciei Kaas sunt aşteptaţi aproximativ 6.000 de spectatori

15 iunie – Palatul Copiilor va găzdui spectacole, ateliere de creaţie artistică şi lansări de carte. De la ora 21, o manifestare de excepţie: Seara Culturală Japoneză, la Muzeul Unirii.

16 iunie – Biblioteca Centrală Universitară va fi spaţiul în care, începând cu ora 17, medicul Raed Arafat va susţine conferinţa “Unde am fost, unde suntem şi unde vrem să ajungem în medicina de urgenţă”.

17 iunie – La Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 19, ieşenii vor avea ocazia să vizioneze spectacolul de teatru coregrafic cu renume pe scena naţională şi internaţională „D’ale noastre”, o producţie a Teatrului Naţional din Bucureşti şi Fundaţia Art Production, în regia şi coregrafia lui Gigi Căciuleanu.

18 iunie – În Aula Asachi, de la ora 17, va avea loc conferinţa motivaţională TUIAŞI susţinută de prof. dr. ing. Iulian Ciocoiu, cu titlul „Despre inginerie…cu măsură”.

19 iunie – În Piaţa Palatului Culturii, de la ora 20.30, va avea loc un concert susţinut de celebra Patricia Kaas.

………….

www.fieiasi.ro, e pagina unde găsiţi programul complet al festivalului

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*