Expoziţie de fotografie ”Grădina lui Dumnezeu”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/07/2011

În perioada 12-31 iulie 2011, în organizarea Primăriei Municipiului Iaşi, a Casei de Cultură ”Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi din Parcul Copou şi a Asociaţiei FotoIAŞI va avea loc expoziţia de fotografie intitulată ”Grădina lui Dumnezeu”.

Lucrările (69 de fotografii color), aparţinând artistului fotograf Ozolin Duşa, membru al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) vor fi expuse în Galeria ”La Gard” din Parcul Copou.

„La hotarul dintre noapte şi zi, pe tărâmul dintre viaţă şi moarte o Lume ciudată ne pândeşte de la marginea împărăţiei ierbii – Lumea necuvântătoarelor aripate, o Grădină a lui Dumnezeu pe care, de cele mai multe ori o uităm ascunsă într-un colţ al sufletului sau al amintirii. În ea, un macrounivers fantastic, populat de respirări şi priviri în oglindă, ni se înfăţişează uimindu-ne, aducându-ne aminte de copilărie. Atunci aveam timp să privim, să înţelegem ceea ce astăzi se pare că ne este atât de departe. Copil mare fiind, mereu fugit de acasă, Fotograful s-a hotărât să ne readucă aminte povestea pe care am uitat-o acum multă vreme… Grădina lui Dumnezeu, o mărturisire despre copilăria pierdută, despre o altfel de posibilitate de a privi în oglinda sufletului, de a vorbi fără cuvinte cu tine, PRIVITORULE…” – Ozolin Duşa.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*