Evacuare din fostul cinematograf Tineretul

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/05/2012

În dimineaţa zilei de marti, 15 mai 2012, începând cu orele 07:00, poliţiştii locali au desfăşurat o acţiune de evacuare a persoanelor care locuiesc ilegal în clădirea fostului cinematograf ,,Tineretul’’, situată pe stradela Gavriil Musicescu, nr. 1.

Această măsura s-a impus ca urmare a solicitării administratorului spaţiului, cât şi ca urmare a sesizărilor primite din partea cetăţenilor cu privire la nerespectarea normelor de convieţuire socială de către aceste persoane. În urma descinderii, au fost depistate 7 persoane care ocupau în mod abuziv clădirea, dintre care două sunt minore cu vârste de 13, respectiv 14 ani.

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii locali au condus şi internat copiii la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Iaşi. De asemenea, administratorul clădirii a fost informat cu privire la necesitatea de a dispune măsurile necesare pentru a preveni repetarea acestei situaţii.

Având în vedere numeroasele sesizări primite din partea cetăţenilor cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi crearea de focare de infecţie în locurile în care aceste persoane se adăpostesc, poliţiştii locali vor continua acţiunile de dezafectare a adăposturilor improvizate pe străzile din municipiul Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*