EuroDemos promovează investițiile europene făcute în regiunea de Nord – Est

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/05/2019

Motivați de motto-ul: „Unul pentru toți. Toți pentru o Europă Unită”, promotorii proiectului Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene au continuat să promoveze investițiile Uniunii Europene în regiunea de Nord-Est. După desfăşurarea de activități de tip info-point în Piatra Neamț, Botoșani și Suceava în perioada 10 – 12 mai 2019, acţiunile au continuat la Iași cu un nou info-point în data de 19 mai 2019. Cu acest prilej, pentru a atrage atenția cetățenilor către punctul de informare a fost realizat un flashmob cu voluntari EuroDEMOS si Kasta Morrely.

Marți, 21 mai 2019, promotorii EuroDEMOS au fost prezenți pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt desfășurând o nouă cafenea publică prin care cetățenii au fost invitați la discuții informative despre fondurile europene și investițiile concrete realizate în Iași, acestea fiind facilitate de oferirea unei cafele gratuite și materiale informative.

Acestea sunt o parte din cele mai recente activități prin care promotorii EuroDEMOS au interacționat cu aproape 1000 de cetățeni din regiune, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare și informare privind oportunitățile și resursele la care România are acces ca țară membră a Uniunii Europene prin intermediul Programelor Operaționale din cadrul Politicii de Coeziune.

Proiectul “Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene” este coordonat de Asociația EuroDEMOS cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Mai multe informații despre proiect și despre politica de coeziune puteți afla accesând site-ul: www.cohesionpolicy.com

Comments

comments

Categoria: Societatea civila

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*